Eventyret begynder…

Hej læsere 🙂

Jeg hedder Amalie Adeline og stiller op til NC 2016 i Bikini Fitness.

IMG_2210

Dette indlæg handler om hvordan det hele startede…

I december 2013 tog jeg, som så mange andre optimistiske og lidt for madglade mennesker, beslutningen om, at 2014 da skulle være det år, hvor jeg stod op kl 05.25 hver morgen for at styrketræne i Fitness World. Allerede her ryster de fleste jo nok på hovedet, det nytårsforsæt er jo dømt til at gå galt fra dag 1!

Men op kom jeg, ikke bare den første dag eller uge, men måned efter måned stod jeg op til de iskolde og mørke vintermorgener for at træne. Nogle dage græd jeg af træthed, men afsted kom jeg, for den energi og styrke, som vægtløftningen i det morgentomme træningscenter gav mig, var en følelse så fantastisk, at jeg hverken ville eller kunne undvære den.

Min interesse for træningen blev vakt, især da jeg opdagede kvinder som Andreia Brazier, som jeg syntes havde den ultimativt smukkeste krop, jeg nogensinde havde set. Dette ledte mig videre til bikini fitness verdenen, hvor jeg straks blev betaget af alle de smukke, stærke og modige kvinder, der træner så sindsygt hårdt, lever på stramme diæter og må opgive så meget, alt sammen for at kunne udleve drømmen om at stå i deres livs form nogle få minutter på scenen, en livsstil der kun er mulig, hvis du er så bidt af din træning, at du umuligt kan lade være. Jeg ville være blandt de kvinder, jeg dagligt beundrede på de sociale medier, såvel som i fitness centret, hvor jeg kunne se flere af de danske bikini fitness piger i aktion.

Et er dog at ville det, noget helt andet er at gøre det. Min daværende kæreste syntes det ville være en rigtig god ide (hvem vil ikke gerne have en kæreste med så lækker en krop?), men jeg tvivlede stærkt på at han ville bryde sig om alle bagsiderne ved så hård en livsstil: diæthjerne, proteinprutter, træthed osv. Det gik op for mig, at jeg ikke helt vidste om det virkelig var det, jeg ønskede, eller om det i ligeså høj grad handlede om at leve op til et kvindeideal, som jeg delte med den mand, jeg elskede.

I efteråret 2015 blev jeg single, noget der først bød på fester og alkohol, en livsstil, hvor træningen havde meget lidt interesse. Der gik dog ikke mange måneder, før jeg savnede min styrketræning, så i december var jeg stærkt tilbage ved mine elskede vægte. Genoptræningen gik hurtigt og jeg fik endnu engang blod på tanden, jeg ville være større, stærkere og desuden have en bedre teknik.

Dette fik mig til kontakte en af Fitness Worlds personlige trænere, Christine, som virkelig forstod at presse mig til det yderste, og jeg var vild med det. Det kunne ikke blive for hårdt eller tungt, og jeg blev hurtigt både større og stærkere. De gode resultater og den konstant stigende interesse for min træning gav mig lyst til at stile efter et større mål, og denne gang var tiden den helt rigtige: jeg ville finde mig en coach og stille op til NC 2016 i Bikini Fitness.

Jagten på den perfekte coach satte ind, og efter at have fulgt Jacob Søgaard Christensen og hans atleter, der om nogen lød til at have været tilfredse med deres coach fra start til slut, besluttede jeg at ringe til ham.

Samtalen gik over al forventning, især hans syn på kost og det mentale aspekt i processen tiltalte mig, så da samtalen var ved at være slut, var jeg ikke i tvivl – jeg VILLE være en del af teamet.

Ugen efter underskrev vi kontrakt, så nu er tiden kommet til at begynde på det helt store fitness-eventyr og jeg kan næsten ikke vente.

One thought on “Eventyret begynder…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s